Внимание! Услугата се предлага така както е. Много от директориите вече не работят или са станали платени.

122 Уеб директории

  • Няма нужда да въвеждате една и съща информация отново и отново
  • Уеб директориите ви позволяват да добавите линк към вашия сайт
  • Увеличете популярността на вашия сайт

Всички директории »

26 Директории за статии

  • Въвеждате веднъж и пращате до всички за рекордно време
  • Използвайте статии, за да получите трафик към вашия сайт
  • Най-добрите линкове са от статии

Всички директории »

22 Социални мрежи

  • Социални мрежи за споделяне на линкове
  • Бързо индексиране на вътрешни страници
  • Привлечете стотици таргетирани посетители

Всички директории »

Забравена парола?

Често задавани въпроси

Защо добавянето в директории е важно?
Добавянето на вашия сайт в уеб директории е важно поради две основни причини: a) вашия сайт ще получи допълнително трафик b) вашия сайт получава външни връзки (backlinks), което увеличава PR и има положителен SEO ефект.

Колко време отнема да изпратя моя сайт?
Зависи само от вас, но в повечето случай при ползване на нашия сайт ще можете да изпратите вашия сайт във всички директории за малко повече от половин час. Това е най-бързия полуавтоматичен начин за добавяне в директории.

Легално ли е?
Ако някой има нещо против, това ще са собствениците на директории, защото ползвате техните сайтове без да ги отваряте през браузър и без да гледате техните реклами. Всичко което се случва обаче е точно така, както ако посетите сайта.

Безплатно ли е?
Не, но с един закупен кредит изпращате един сайт до всички възможни уеб директории от списъка. Ако ще пращате много сайтове е по-добре да си купите абонамент за изпращане без ограничение.

Рекламации приемате ли?
Не. Но ще направим всичко възможно да ви съдействаме при възникнали проблеми с използването на сайта. Само ни пишете.

Изпратих сайта си в X директории, но получих само Y писма?
Повечето директории изпращат писмо едва след като сайта е прегледан и одобрен. Ние не можем и на даваме гаранции, че сайта ви ще бъде одобрен във всички директории. Това зависи само от техните редактори.

Наложи се да прекъсна изпращането. Мога ли да продължа?
Да, разбира се. Можете да прекъсвате, колкото пъти желаете, защото сайта помни докъде е стигнал и следващия път продължава процеса от там.

Ако добавите нови директории ще мога ли да добавя моите сайтове и в тях?
Да. Периодично ще добавяме нови директории. Можете лесно да добавите сайтовете от вашия профил независимо дали вече са били изпратени към други директории и дори не е нужно да купувате нови кредити. Това е така, защото се плаща за добавяне на нов сайт в профила, а не за самото изпращане на сайта към директории.

Важно ли е да въведа полето Категории?
Да, това помага на сайта да открие автоматично правилната категория за вашия сайт и така пестите много време. При въвеждане на категории трябва да ги изпишете по начина, по който се срещат в уеб директориите. Например, ако вашия сайт е за SEO оптимизация, въведете всички възможни варианти разделени със запетая: SEO, Search Engine Optimization, Search Engine Optimization (SEO), Search Engine Optimization(SEO), Search Engines, Search

Защо се налага да избирам категория?
Нашия сайт е програмиран автоматично да открива правилната категория като разчита на въведените от вас ключови думи, като ги сравнява с тези от категориите. Ако в полето Категории сте въвели малко или неподходящи ключови думи, няма да бъде открита категория и в този случай ще трябва да я изберете ръчно от падащия списък.

Трябва ли да въведа валиден имейл адрес?
Да. Задължително е въвеждането на валиден имейл адрес, защото се използва са изпращане на линкове за потвърждение, както от нашия сайт, така и от някои директории. Нашия сайт никога няма да ви изпраща нежелани съобщения и няма да предоставя вашия имейл на трета страна.

Трябва ли да въвеждам код за потвърждение?
За съжаление при изпращане на сайта в половината от случаите ще трябва да въведете показаната картинка (captcha), но дори това няма да ви забави много. Подредили сме уеб директориите така, че първо се изпраща в тези без код за проверка.

Защо трябва да въвеждам данните на англйски?
Всички полета трябва да са въведени на английски, защото уеб директориите, до които се изпраща са англоезични. Ако заглавието или описанието на сайта ви е на български или ще получите съобщение за грешка или сайта ви ще бъде отхвърлен от уеб директорията.

Какво е Title is not unique in the parent category?
Ако получите това съобщение за грешка, променете заглавието на сайта, който изпращате или изберете друга категория.

Ако имате допълнителни въпроси моля първо прочетете темата Добавяне в уеб директории и може да зададета въпрос там или от страница Контакти.